1. God of War

Kratos is dit jaar teruggekeerd in de game God of War, waar de Noordse mythologie centraal staat. Waar de God of War serie bekend staat als een brute Hack-and-Slash game, lijkt het er aan het begin van deze game op dat Kratos eindelijk rust heeft. Hij woont samen met zijn vrouw Faye en hun zoontje Atreus in het bos. Wanneer Faye overlijdt begint een nieuw avontuur voor Kratos, dat hij samen met zijn zoon zal beleven.

Het lijkt wel lastiger te zijn aangezien hij deze keer een brute vechtersbaas en een zorgzame vader tegelijkertijd moet zijn. Atreus moet nog leren jagen bijvoorbeeld en doet dit door wat hij al wel weet in de praktijk van deze gevaarlijke wereld toe te passen. Kratos en Atreus zullen namelijk het as van Faye over deze brute, Noorse wereld verspreiden. God of War is de beste PS4 exclusives van 2018 en heeft een hele nieuwe draai gegeven aan de God of War game-serie, waarbij deze keer veel nieuwe emoties kwamen kijken. Je kunt in onze God of War review lezen meer lezen over de kwaliteiten van de game.

Beste PS4 Exclusives van 2018

Dit was onze lijst met de beste PS4 exclusives van 2018. Benieuwd naar welke games er kans maken om de pareltjes van volgend jaar te worden? Bekijk dan ons artikel over de PlayStation exclusives van 2019 die je niet mag missen.