5. Ninjin: Clash of Carrots (Leeftijdscatagorie 7+)

In Ninjin: Clash of Carrots is het de bedoeling dat je je een weg baant door een reeks van vijanden in ninja-style. Modus Games heeft bij het maken van deze game het spreekwoord “ik sta wortels te schieten” iets te letterlijk genomen, maar dat is niet erg. De game zit vol schattige geanimeerde dieren, maar ze kunnen wel hun eigen mannetje staan.

In de demo van Ninjin: Clash of Carrots kun jij of je kind deze kleurrijke game uitproberen om te kijken of je het leuk genoeg vindt om aan te schaffen. Dit spel hoef je niet alleen in je eentje te spelen, maar je kunt ook iemand uitnodigen om samen te spelen of je kunt online twee tegen twee spelen. Het leuke aan deze co-opfunctie is dat je ook samen met je kind kunt spelen en als je twee kinderen in huis hebt hoeven ze geen ruzie te maken over wie de PlayStation bedient.

Al deze factoren zorgen ervoor dat dit een van de beste demo games is die kids op de PS4 kunnen spelen. Uitproberen is gratis, waardoor je minder snel de kans loopt om onnodig geld uit te geven aan een game dat vervolgens stof zou happen in de kast.