Foto: Bulbagarden

Tegen een andere speler strijden is heel anders dan tegen de computer. Je moet steeds vooruit blijven denken om je tegenstander net dat ene stapje voor te zijn. Wissel je van Pokémon, omdat je verwacht dat je tegenstander dit doet? Dan kan dit goed uitpakken, maar het gevecht kan ook ineens over zijn. Daarom is het belangrijk dat je gebruik maakt van de Beste Pokémon GO Pokémon voor PvP Battles.

Je kunt verschillende tactieken kiezen. Ga je vol in op de aanval? Dan kan het zijn dat je Pokémon aan een snel einde komt, maar misschien doet de Pokémon van je tegenstander dat ook wel. Ook kun je kiezen voor een meer verdedigende tactiek met een Pokémon met veel levenspunten. De keuze is aan jou, maar het beste is een combinatie van aanvallend en defensief sterke Pokémon.

8. Gardevoir

Op de achtste plaats in deze lijst met de Beste Pokémon Go Pokémon voor PvP Battles staat Gardevoir. Gardevoir is een psychic / fairy type Pokémon uit de derde generatie. Deze Pokémon is de derde evolutie van Ralts eerst nog evolueert in Kirlia. Gardevoir is aanvallend zeer sterk, maar het is met deze Pokémon zeer belangrijk dat je de ijzersterke Meteor Mash van Metagross weet te ontwijken. De psychic / fairy type Pokémon heeft namelijk weinig levenspunten.

Het is dus niet verstandig om Gardevoir in te zetten wanneer je de strijd aangaat met een Metagross. De beste moveset voor Gardevoir is Confusion en Dazzling Gleam, waarmee hij sterk is tegen Dragonite en Machamp; twee andere hele sterke aanvallers in Pokémon Go. Hij richt met deze moves 21.10 schade per seconde aan. De maximale CP van Gardevoir is 3039 met 237 attack, 195 defense en 169 stamina.