De PlayStation Store deals die we voor je op een rijtje zetten zijn niet alleen goed voor flink wat plezier, maar zijn nu dus ook stukken goedkoper dan voorheen. Wij kijken naar de beste prijs/kwaliteit in combinatie met hoe groot de korting is. De aanbiedingen zijn nog tot en met 25 juli geldig, dus snel kijken voordat ze weer voorbij zijn.

10. Far Cry 4 + Primal Bundel (van 49,99 euro naar 19,99 euro)

We trappen deze lijst af met een ietwat oudere titel, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Wat oudere games zijn juist ideaal voor dit soort sales, want dat betekent dat er met fikse kortingen gestrooid wordt en dat is precies het geval met deze bundel. Voor nog geen twee tientjes krijg je namelijk twee onwijs grote titels, namelijk Far Cry 4 en Far Cry Primal.

Beide titels zijn goed voor zo’n 40 uur gameplezier vol actie, avontuur en werelden om te ontdekken. Vooral Far Cry 4 wordt herinnerd als een ontzettend goede open world game dankzij memorabele schurken en de strakke gameplay. Wie de games destijds aan zich voorbij heeft laten gaan, kan de nu dus toeslaan en voor nieuwe fans van de serie die pas vanaf deel 5 zijn ingestapt is dit helemaal een buitenkansje.

Meer weten over Far Cry 4? Check dan onze review van de game!