PlayStation Now is een service die in 2015 in het leven is geroepen. Via deze service krijg je toegang tot honderden games. Voor 17 euro per maand kun je al die games streamen naar je PS4, PS3, PS Vita, PC, tv's en blu-rayspelers. Tot 15 augustus kun je al die platformen gebruiken voor PlayStation Now.

Sony heeft laten weten dat de service erna alleen nog maar beschikbaar zal zijn op de PS4 en PC. Je kunt PlayStation Now zeven dagen lang gratis uitproberen. Met een aanbod van honderden games en nog maar een paar maanden te spelen hebben we de beste PlayStation Now games voor je op een rijtje gezet.

10. The Last of Us

Een van de grootste en meest indrukwekkende games van 2013 is ook terug te vinden op het PlayStation Now netwerk. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft veel goede games gemaakt door de jaren, maar The Last of Us is een van de beste. Mocht je het spel nog niet gespeeld hebben dan is dit hét moment om de game eens te proberen.

In The Last of Us beleef je een avontuur met Joel en Ellie. De wereld is vergaan en een schimmel heeft de halve wereldbevolking in een soort zombies veranderd. Joel is al helemaal gewend aan het hard leven met een constante dreiging in de lucht. Dat verandert als hij Ellie leert kennen, een jongen meisje waar hij plots voor moet zorgen.

The Last of Us werd met veel positiviteit ontvangen tijdens de release. Bij ons wist de game een dikke 9 te scoren in de The Last of Us review. Het is zo'n emotionele en meeslepende ervaring, die wil je niet missen!