Omdat we het hier specifiek hebben over de beste PlayStation 5 features hoef je niet te verwachten dat we het hier over games gaan hebben. Over de PS5 games die we willen zien kun je op de site namelijk al lezen. We richten ons hier op de features die de PlayStation 5 echt uniek maken, zoals PlayStation VR een unieke feature is voor de PS4. Over VR-gesproken…

5. Draadloze VR ervaring

Er gaan verschillende geruchten rondom PlayStation 5 features, zoals een nieuwe versie van PlayStation VR. De nieuwe versie zou naadloos aansluiten op de PlayStation 5 en wat het één van de beste PlayStation 5 features om naar uit te kijken maakt, is dat het om een draadloze versie zou gaan. Daar houden de geruchten alleen niet op.

De nieuwe PlayStation VR zou namelijk ook geen apart systeem meer nodig hebben dat je nog aan moet sluiten aan de PlayStation. Hierdoor is de nieuwe versie een stuk handiger om te gebruiken dan het huidige model, want de bekabeling van het huidige systeem zorgt nog wel eens voor problemen. Verschillende insiders claimen dat de nieuwe versie rond dezelfde tijd als de PlayStation 5 moet verschijnen, maar voor nu is dat nog pure speculatie.