De maand oktober begint goed met een grote sale op het PlayStation Netwerk. Er zijn flink wat koopjes te vinden, maar de beste daarvan vind je hier. Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen in de Grote Games, Grote Besparingen sale die van 3 oktober tot en met 17 oktober loopt op het PlayStation Netwerk.

10. Vampyr (van 59,99 euro naar 34,99 euro)

Het beste woord om Vampyr mee te beschrijven is zuigen. Niet omdat de game zuigt, maar omdat je als vampier het bloed van menig stadsbewoner uitzuigt. Je mag dan wel als een dokter spelen die de zieken probeert te helpen, maar deze dokter heeft wel een vrij gewelddadig randje.

Het is in de game in tegenstelling tot wat je denkt alleen niet de bedoeling om als dokter Jonathan Reid de hele stad leeg te zuigen, want Reid wil de stad eigenlijk genezen van een dodelijke ziekte. In onze Vampyr review waren we erg te spreken over de game en vooral over de originele setting en het diepgaande verhaal. Aangezien de game dit jaar pas uitkwam en nu al voor bijna de helft van de prijs te koop is, is dit zeker één van de beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment.