Om één van de beste open world PS4 games te zijn, moet de game natuurlijk uitgebracht zijn op de PlayStation 4. Verwacht daarom niet dat je hier gaat lezen over The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Je kunt Breath of the Wild wel terugvinden in onze lijst met beste open world games aller tijden, maar hier hebben we het dus specifiek over PlayStation 4 games.

10. inFAMOUS: Second Son

We beginnen deze lijst met beste open world PS4 games met één van de oudere games op deze lijst, namelijk inFAMOUS: Second Son. Deze game van ontwikkelaar Sucker Punch vertelt een nieuw verhaal in het inFAMOUS universum en laat held Cole MacGrath achter zich. In plaats daarvan speel je als Delsin Rowe, een rebelse knaap die per ongeluk superkrachten ontwikkelt en daardoor opnieuw zijn plek in de wereld moet vinden. Superhelden worden namelijk als een plaag gezien en in speciale kampen gestopt, maar daar is Delsin niet van gediend.

Met zijn rook-krachten tover je Seattle om tot je persoonlijke speeltuin en dan hebben we het over een speeltuin met meer dan genoeg geheimen om te ontdekken. Van nieuwe krachten tot het bevrijden van de bevolking; er is van alles te doen om een echte superheld te worden. Als je wil kun je natuurlijk ook het boevenpad bewandelen, want zoals altijd geeft inFAMOUS je de keuze om zowel een goedzak of bandiet te zijn. Welke weg je ook kiest, het staat garant voor meer dan 30 uur aan plezier.

inFAMOUS: Second Son is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4.