Als we het hebben over de beste open world games wordt er natuurlijk gelijk gedacht aan titels als The Witcher III en Fallout. Die zijn alleen niet op de Switch te vinden, maar wel in onze lijst met beste open world games aller tijden. Hier lees je over de tien beste open world games op de Nintendo Switch.

10. South Park: The Fractured But Whole

We beginnen deze lijst met de beste open world games op de Switch met South Park: The Fractured But Whole. Deze RPG met het klassieke South Park-sausje is uitgesproken, grof en niet bang om bepaalde grenzen te overschrijden. Al deze elementen zorgen er al voor dat de game lijkt op een lange aflevering van de grove animatieserie, maar het beste aan de game is toch wel de open wereld.

Je kunt namelijk op eigen houtje het stille bergstadje verkennen, waarin je op zoek bent naar geheimen en flink wat vijanden tegen het lijf loopt. Door de wereld te verkennen, level je dus al snel en verdien je betere uitrusting. Daarnaast kun je ook een scala aan extra missies doen door de wereld te verkennen en daarom staat de game op de tiende plek in onze lijst met beste open world games op de Switch.