Met multiplayertitels als A Way Out en Far Cry 5 in het verschiet, lijkt het ons tijd om de beste online PS4 games voor 2 spelers eens op een rijtje te zetten! We hebben ook een overzicht met offline PS4 games voor twee spelers mocht je meer geïnteresseerd zijn in zogeheten ‘couch co-op’. Samen met een vriend (en vijand) ouderwets naar hetzelfde scherm turen blijft immers nog altijd leuk, maar bij de volgende games heb je het hele scherm lekker voor jezelf. En de zak chips naast je, want delen hoeft niet!

10. The Crew

In The Crew heb je het uitgestrekte landschap van de Verenigde Staten onder je wielen. Met de keuze uit zo’n vijftig verschillende wagens en vijf regio’s – West Coast, Mountain States, Midwest, The South en East Coast – om vrij doorheen te rijden en races in te doen kun je ware roadtrips houden. Ook offroad kun je rondrijden.

Leuker is het met een maatje online te gamen en samen erop uit te trekken. Verken de landschappen, ontmoet andere rijders en race nek aan nek tegen elkaar. The Crew heeft een vergelijkbaar onlinesysteem als Autolog uit Need for Speed.