Omdat we het hier hebben over features van de next gen Xbox, een systeem dat nog niet is aangekondigd, is het slim om alles met een korreltje zout te nemen. De onderstaande beste next gen Xbox features zijn gebaseerd op geruchten van verschillende individuen die zichzelf insiders noemen, maar in hoeverre ze de waarheid vertellen is niet te pijlen. Ook laten we je weten naar welke features de XGN-redactie uitkijkt.

5. Project xCloud

De eerste van de next gen Xbox features waarover gesproken wordt is Project xCloud. Dit is een nieuwe service die Microsoft aan het ontwikkelen is die de mogelijkheid geeft om games naar je console te streamen. Phil Spencer sprak tijdens E3 2018 al over deze feature en het zou ons dan ook niets verbazen als dit één van de grote features van de next gen Xbox wordt.

Door games vanuit de cloud naar je console te streamen, kun je de kwaliteit van een game behouden zonder dat je een krachtig systeem nodig hebt. Zo kun je games bijvoorbeeld streamen naar je telefoon. Het is door deze feature dat de volgende van de beste next gen Xbox features een stuk aannemelijker wordt…