Met de New Plus Games kun je namelijk gewoon het spel een tweede keer ervaren, maar deze keer heeft je eerdere speelsessie invloed op de tweede. Zo neem je bijvoorbeeld al die toffe wapens gewoon mee naar je nieuwe avontuur.

God of War

We starten de lijst beste New Game Plus games met een PlayStation 4 exclusive, namelijk God of War. Deze game is de directe aanleiding voor ons geweest om ook eens naar andere titels te kijken die een New Game Plus optie aanbieden. Oorspronkelijk is deze functie niet met de release van de game meegeleverd, maar onlangs werd het onthuld dat we een God of War New Plus Mode update kunnen verwachten waarmee je het spel als een nog krachtigere Kratos begint.

God of War is één van de betere PlayStation 4 exclusives die je op dit moment kunt spelen. In de God of War review werd de game met maar liefst een 9.0 beloond. Je wordt ondergedompeld in een grote open wereld waarin je met enige regelmaat wordt geconfronteerd met nieuwe stukken verhaal. Het spel biedt urenlang spelplezier.