Foto: Erica Parise / Netflix

De feestdagen zijn al geweest, maar ook na een periode vol gezelligheid en heerlijke hapjes kun je in een dip zitten. Of het te maken heeft met de korte en donkere dagen of gewoonweg het feit dat niet lekker in je vel zit. Een beetje humor kan nooit kwaad.

Op Netflix zijn genoeg series te vinden waar je een lach van krijgt, maar welke zijn dit eigenlijk? Hier zijn de 10 beste Netflix series die jou wel vrolijk maken.

10. GLOW

We beginnen de lijst van beste Netflix series waar je vrolijk van wordt met GLOW. In deze serie zien we Ruth Wilder, een werkeloze actrice ergens in de jaren '80. Het is Ruth haar droom om een bekende actrice te worden en deze droom geeft ze niet zomaar op. Daarom besluit ze auditie te doen voor "Gorgeous Ladies of Wrestling" (GLOW). Alleen doen tientallen andere vrouwen ook auditie. Daarnaast heeft de regisseur juist een voorkeur voor Ruths beste vriendin.

Er zijn twee seizoenen met elk tien afleveringen van dertig minuten. Je kunt je zeker weten niet vervelen met deze comedy!