Foto: Netflix

5. Santa Clarita Diet seizoen 3

Horror moet soms gemengd worden met humor. Deze Netflix Original heeft dat tot nu toe geniaal gedaan. Door een mengelmoes te maken van The Walking Dead en Modern Family is er een lachwekkende serie ontstaan, maar niet voor mensen met een zwakke maag. Je zult namelijk wel behoorlijk wat bloed en ledematen voorbij zien komen. Sheila volgt namelijk een speciaal dieet.

Wie is Sheila? Sheila heeft altijd een normaal leven geleid. Samen met haar man waren ze een makelaarsduo en ze vormden een normaal gezin. Op een dag komt Sheila erachter dat ze ondood is geworden, maar nog redelijk normaal kan functioneren in de samenleving. Toch is er wel iets anders: ze heeft een bijna onstilbare honger voor rauw vlees, wat al snel leidt tot trek in mensenvlees.

Haar gezin staat achter haar, maar dit zorgt wel voor bijzondere situaties. Santa Clarita Diet is exclusief te zien op Netflix en seizoen 3 zal in 2019 van start gaan. Wij denken dat het een van de beste horror series van 2019 zal worden, maar helaas is de releasedatum nog onbekend.