Foto: Netflix

1. Father of the Year

Twee dronken vrienden houden een discussie over wiens vader de andere zou kunnen verslaan in een gevecht. Één van de twee vaders neemt de discussie te serieus en daarna gaat het alleen nog maar bergafwaarts. Banen zijn verloren, relaties verpest, toekomsten vernietigd en twee mannen van middelmatige leeftijd zijn knock-out. Ondanks alles wordt deze strijd komisch vertoond in Father of the Year.

De twee zoons die een paar weken thuis wonen voordat ze weer terug naar school gaan komen erachter dat hun vaders andere mensen zijn dan ze dachten. Het gaat om de strijd tussen twee vaders, redelijk serieus dus, maar deze film moet met een korreltje zout genomen worden. De film is namelijk chaotisch en komisch tegelijkertijd, daardoor spant Father of the Year de kroon in deze lijst met de beste Netflix films waar je vrolijk van wordt.

De 10 beste Netflix films waar je vrolijk van wordt

Dit waren ze dan, de beste Netflix films waar je van opvrolijkt deze donkere wintermaanden. Ben je het eens met onze keuzes? Laat in de comments weten welke films we hebben gemist! Bekijk ook ons artikel met de beste filmreleases van januari en verveel je deze maand niet.