Foto: Netflix

Jaar in, jaar uit wordt de streamingdienst van Netflix alleen maar groter. Hoewel het bedrijf wat tegenslagen te verduren heeft gehad het afgelopen jaar in de vorm van bedrijven die de concurrentie met Netflix aangaan, heeft de dienst nog steeds veel goede series om van te genieten. De tien beste Netflix 2019 series tot nu toe zetten we voor je op een rijtje.

10. Lucifer

We bijten het spits van deze lijst met beste Netflix 2019 series tot nu toe af met het vierde seizoen van Lucifer dat online is verschenen. Alle afleveringen van de serie werden in één keer gedumpt op de streamingdienst en dat maakte veel fans blij. Die hadden ineens tien nieuwe afleveringen van een serie die in eerste instantie was stopgezet.

Technisch gezien is het dan ook geen nieuwe serie uit 2019 waarmee we beginnen, maar er is zeker een argument te noemen waarom de serie wel een plekje verdient. Het is namelijk de eerste keer dat de serie volledig door Netflix wordt gemaakt en daarmee een volwaardige Netflix Original is. Dat is dan ook precies waarom we de serie op de tiende plaats zetten in onze beste Netflix 2019 series lijst.