Beste mobile games Android en IOS - welke storylines raken ons?

2. Reigns

Een heerlijke strategische game die grappig genoeg is gebaseerd op niks minder dan Tinder. In plaats van dat je een connectie met een echt persoon krijgt, werkt deze game toch een beetje anders. Het is aan jou om als koning beslissingen te maken door naar links en rechts te swipen. Je beslist bijvoorbeeld of het dorp een nieuwe kerk krijgt of dat je de het rijk ernaast gaat veroveren.

Je moet er in Reigns wel voor zorgen dat alles in balans is. Blije mensen, goed leger, genoeg geloof en genoeg geld. Alles moet precies goed zijn. Reigns is ontzettend vermakelijk en zelfs als je dood bent kun je nog verder spelen. Het is dus altijd mogelijk om de game Reigns te spelen.

Wat wel jammer is aan deze game is dat het soms niet duidelijk is welke keuze je maakt. Soms worden er vragen op je afgestuurd waar je eigenlijk geen ‘nee’ of ‘ja’ op kan antwoorden, maar dat zijn je enige mogelijkheden! Dus de keuze die je maakt is soms niet helemaal duidelijk. Ondanks de onduidelijke vragen is Reigns wel zeker een van de beste mobile games voor zowel Android als iOS.

Reigns is verkrijgbaar voor 3,49 euro in de App Store en voor 3,19 euro verkrijgbaar in Google Play.