Beste mobile games Android en IOS - welke storylines raken ons?

3. Ninja Arashi

In Ninja Arashi bekijk je de wereld door de ogen van een gepensioneerde ninja, Arashi. Deze actiegame zorgt er helaas voor dat Arashi uit zijn pensioen moet treden doordat zijn zoon mee wordt genomen door een duivelse demoon genaamd Orochi. Deze kwaalgeest heeft tien jaar vastgezeten, maar wist te ontsnappen. Het is aan jou om Arashi te helpen zijn zoon te redden.

Visueel gezien is Ninja Arashi een schoonheid. Je zult achterover geblazen worden van de attributen die er perfect uitspringen vanwege de zwarte achtergrond. De donkere schurken die vanuit de schaduwen naar je loeren zitten vol detail en zullen je versteld doen staan voor een Android game.

Alleen had er wel wat meer aandacht mogen worden gegeven aan het verhaal dat nu soms een beetje in deze prachtige achtergronden verdwijnt. Het is een verhaal met redelijk wat potentie. De makers hadden bijvoorbeeld meer achtergrond kunnen geven aan de demoon of aan de Ninja dan dat nu het geval is. Ondanks deze kleine verbeterpunten verdient Ninja Arashi zeker een applausje en is de game een van de beste mobile games voor Android en iOS.

Je kunt de game Ninja Arashi gratis downloaden in de App Store en Google Play.