Beste mobile games Android en IOS - welke storylines raken ons?

4. Bury me, my Love

Deze game is gebaseerd op het aangrijpende verhaal van een Syrische vluchteling. Met negentien verschillende eindes weet deze game een bijzonder en uniek verhaal neer te zetten. Het hele verhaal zal je meemaken door middel van een systeem dat vergelijkbaar is met WhatsApp.

Tijdens het spelen van Bury Me, my Love leer je twee karakters door en door kennen. Dit door oude berichtjes van de twee te lezen, te helpen met advies geven en door te kijken naar de reacties van de ander. Deze gesprekken tussen Nour en Majd kunnen soms wel eens heftig en emotioneel worden, door de druk die erop ligt. Het enige wat jammer is, is dat je nieuwsgierig blijft na het eerste einde en dus opnieuw wilt spelen na het ene einde gehad te hebben.

Helaas is het verhaal daar soms niet interessant genoeg voor. Na sommige keuzes die je maakt lijkt de uitkomst een beetje willekeurig, wat erg jammer is. Het kan dus voor sommigen zo zijn dat na een tijdje gespeeld te hebben de interesse er wel vanaf is. Dit ligt er vooral aan of je houdt van een rustige en simpele game.

Toch zul je na het spelen van Bury me, my Love wel het gevoel krijgen dat je vluchtelingen wat beter begrijpt en dat maakt het zeker een van de beste mobile games met een goed verhaal. De game is te downloaden voor 3,49 euro in de App Store en voor dezelfde prijs ook verkrijgbaar in Google Play.