Beste mobile games Android en IOS - welke storylines raken ons?

5. Machinarium

Josef is een kleine robot. Hij wordt aan de kant gegooid en gedumpt op een vuilnisbelt. Zijn lichaampje valt uit elkaar, maar als speler weet je Josef weer bij elkaar te rapen. Hierna begint zijn avontuur terug naar zijn stad. Onderweg ontdekt Josef alleen een duivels plan van de kwaadaardige Black Cap Brotherhood. Het is jouw taak om te ervoor zorgen dat zijn plan niet de werkelijkheid wordt.

Visueel gezien is Machinarium erg elegant en mooi om te zien. Detail is zowel in de voorgrond als in de achtergrond te vinden. De soundtrack versterkt alleen maar het unieke gevoel dat de game je geeft. De soundtrack en stijl versterken elkaar enorm. Naast de visuele schoonheid zullen de puzzels je ook zeker uitdagen. Helaas loopt de game af en toe wel vast. Vooral wanneer je tijdens een puzzel veel achter elkaar moet klikken.

Gelukkig komt dit vastlopen niet heel vaak voor en valt er doorheen te kijken. Je zult namelijk afgeleid worden door alle goede punten in de game. Het is zeker een van de beste mobile games voor zowel Android en iOS.

Machinarium is voor 4,99 euro te downloaden in Google Play en voor 5,49 euro te downloaden in de App Store.