Beste mobile games Android en IOS - welke storylines raken ons?

6. Lonewolf

De situatie begint, jij bent alleen met je wapen. Je staat even stil en voelt de wind langs je afgleiden. Je ziet je vijand bewegen en weet hoe ver weg hij staat. Je hoort echo’s van het schot dat je afschoot met je sniper. Je hebt zojuist iemand vermoord. Het is weer stil. Het klinkt als een game die zich kan aansluiten bij de rest. Hoeveel sniper games bestaan er al wel niet? Toch weet Lonewolf zich te onderscheiden.

Ten eerste springt Lonewolf eruit met haar illustraties. De game heeft namelijk wat weg van een stripboek, wat uniek is voor het sniper-genre. Soms hadden de makers wel wat meer effect mogen geven, meer slow motion effecten bijvoorbeeld. Naast deze unieke stijl waarin de game is geïllustreerd is Lonewolf ook interessant qua verhaal.

In plaats van dat je een beetje nutteloos mensen doodschiet ben je een huurmoordenaar die wraak wil nemen op een maffiabaas die zijn gehele familie heeft vermoord. Je werkt jezelf door 35 missies heen om dat doel te behalen. Een uitdaging is het dus zeker. Lonewolf is een uitgebreide en interessante game en al helemaal een van de beste mobile games voor iOS en Android.

Lonewolf is gratis te downloaden in zowel Google Play als de App Store.