Beste mobile games Android en IOS - welke storylines raken ons?

7. Gemini rue

Ex-huurmoordenaar Azriel komt aan op de planeet Barracus. Deze planeet is met regen doordrenkt en zit vol met problemen. Gelukkig kan Azriel wanneer hij problemen heeft altijd terecht bij de criminelen waarvoor hij heeft gewerkt. Ondertussen is er aan de andere kant van het heelal ook genoeg gaande.

Een man genaamd Delta-Six wordt zonder geheugen wakker in een ziekenhuis. Hij weet niet wie te vertrouwen en besluit dus te ontsnappen uit het ziekenhuis. Het lot brengt deze met problemen doorweekte mensen steeds dichter bij elkaar. Deze twee identiteiten krijgen de taak om keuzes te maken en het lot te veranderen.

Er zitten twee verhalen in één game in Gemini rue. Twee verhalen die beide een andere kant op gaan en te volgen zijn met puzzels. Soms wordt de game een beetje ingewikkeld door deze verschillende verhalen, maar over het algemeen stoort het niet heel erg. Als je terug in de tijd wilt gaan, naar een game voordat alle games mooie visuals kregen, en je wat nostalgie in je leven wilt, is Gemini rue een van beste mobile games met een van de beste storylines.

Gemini Rue is verkrijgbaar voor 5,49 euro in de App Store en voor 3,59 euro te kopen in Google Play.