Beste mobile games Android en IOS - welke storylines raken ons?

8. The Wolf Among Us

The Wolf Among Us wist ook al een plekje te veroveren in ons artikel van beste storylines in games voor alle platformen, maar weet zowaar ook hier een plek te krijgen tussen de mobile games met de beste storylines. Telltale (de maker van de The Walking Dead games) brengt ons namelijk een meeslepend en makkelijk te spelen verhaal.

Bigby Wolf beschermt magische wezens, zogenoemde Fables, tegen de mensen. De mensen kunnen namelijk kwade bedoelingen hebben richting de Fables en Bigby Wolf wil dit allemaal voorkomen. Hij doet zijn best om Fabletown verborgen te houden. Telltale tilt met The Wolf Among Us verhaallijnen een graad omhoog. Met alle moeilijke keuzes die je moet maken blijft het verhaal interessant en door de heftige gebeurtenissen, zoals een mysterieuze moord, blijft je brein geprikkeld. The Wolf Among Us is zonder twijfel een van de beste mobile games ooit.

De eerste episode van The Wolf Among Us is gratis, maar daarna moet je betalen voor de episodes. De game is zowel in Google Play als in de App Store te downloaden.