Beste mobile games Android en IOS - welke storylines raken ons?

1. Florence

In minder dan een uur zal Florence je hart weten te veroveren. In deze simpele game kijk je door de ogen van een jonge vrouw die verliefd wordt. Eerst wordt je getoond hoe haar leven eruit zag in haar jeugd en leer je haar kennen. Zo gaat de game door totdat het tijd wordt om de man die haar hart zal veroveren beter te leren kennen.

Florence heeft een sterk verhaal voor zo’n simpele game. Het enige wat je doet, is soms beslissen wat Florence zegt, wat er in haar kunstwerken komt en hoe haar huis eruit ziet. Heftige keuzes die het einde en loop van het verhaal beïnvloeden maak je eigenlijk niet. Jij maakt als speler alleen mee waar Florence doorheen gaat.

De game is dus simpel, soms iets te simpel. Iets meer invloed hebben op het verhaal was leuk geweest. Toch is Florence, ondanks de simpelheid van de game, een prachtig geheel en heb je bijna het gevoel dat je dit zelf allemaal meemaakt. Florence is een van de beste mobile games die op de markt te vinden is en is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Zeker een aanrader.

De game Florence is verkrijgbaar voor 3,49 euro in de App Store en voor 2,99 euro in Google Play.

Beste mobile games

Dat waren de beste mobile games die stuk voor stuk een sterke verhaallijn hebben en praktisch allemaal wel beschikbaar zijn voor zowel iOS als Android. Wat vind jij van de games uit onze lijst? Heb jij nog aanraders? Laat het ons weten in een reactie hieronder!