10. This is the Police

In dit strategische spel is het de bedoeling dat jij als speler de onderwereld in duikt. Je gaat een aantal belangrijke beslissingen maken voor de zestigjarige Jack Boyd. Deze op leeftijd zittende man heeft nog 180 dagen voordat hij met pensioen mag. Jij als speler hebt maar één ding voor ogen: rijk worden.

Aan jou de eer om te bepalen hoe Boyd dat gaat bereiken. Als speler bepaal jij of deze man namelijk een schurk wordt en neigt maffioso te worde. Of hij wordt een braverik die goed is voor de wereld. Deze keuzes mag de speler maken tijdens plaats-delicten en diverse misdaden. Het is dus allemaal aan jou hoe het leven van Boyd gaat lopen.

This is the Police lijkt net een stripboek. Je bladert door de bladzijdes heen met keuzes die invloed hebben op de volgende pagina’s. De voice-over helpt ook nog eens mee aan het feit dat de game een heerlijke sfeer heeft. Voeg dit samen met een interessante storyline die jij bepaalt en je hebt een van de beste mobile games voor op Android en iOS. Als je nog meer zou willen weten over deze game, dan kun je ook onze special over This is the Police lezen.

De game This is the Police is voor 7,99 euro te downloaden in Google Play en voor ongeveer 6 euro in de App Store.