De 5 beste mobile games in 2019 om naar uit te kijken
Foto: Nintendo

1. Mario Kart Tour

Nintendo’s wereldbekende loodgieter blijft de laatste tijd maar meer en meer in games voorkomen: Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Odyssey en Mario Kart 8 Deluxe. Maar de man met snor is nog lang niet klaar, want Mario Kart Tour komt naar mobile in 2019. Het spel is simpel gezegd Mario Kart voor op je telefoon. Hoe het spel er precies uit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk, het zou goed kunnen dat je moet sturen door je telefoon als stuur te gebruiken.

Mario Kart Tour is niet de eerste Mario game voor op Andriod en IOS, want eerder verscheen Super Mario Run, een soort telefoonvariant van Super Mario Bros. Die game kreeg alleen veel kritiek vanwege het feit dat je een flinke som moet betalen als je meer dan 1 level wilde spelen. Laten we hopen dat dat voor Mario Kart Tour niet het geval is. De game wordt ergens in 2019 verwacht.

De 5 beste mobile games in 2019 om naar uit te kijken

Dat waren de 5 beste mobile games in 2019 om naar uit te kijken. Wat vind je van deze games? Naar welke game kijk jij het meeste uit? Laat het ons vooral weten in de reacties!