1. Dandara

De absolute topper in deze lijst is Dandara. Deze metroidvania game neemt je mee naar een wereld waarin de zwaartekracht geen waarde kent. Toen de wereld van Salt onderdrukt werd en op de afgrond van de vernieling stond is een held ontwaakt: Dandara. Deze heldin is de enige hoop die Salt heeft om een zonnige toekomst tegemoet te gaan.

Dandara gaat niet op een traditionele manier te werk. Deze dame gaat al springend van muur tot muur (en plafonds) en ontdekt zo de geheimen in de wereld. Dandara heeft naar haar acrobatische toeren wapens tot haar beschikking om zo af te rekenen met de talloze vijanden in de wereld. Spring en schiet jezelf een weg door de enorme wereld, reken af met de vijanden en eindbazen van de game en los de talloze puzzels op die de game je voor de voeten werpt. Dandara is een geweldige game die je urenlang kan vermaken op je mobiele telefoon!

Dandara is voor 14,99 te koop in de Play Store en voor 13,99 in de App Store.

Beste mobile games van 2018 volgens jullie?

Dit zijn volgens ons de beste mobiele games die het afgelopen jaar heeft gekend. Er zijn natuurlijk nog veel meer mobiele games uitgekomen en het kan dus zomaar zijn dat je favoriete titel niet in deze lijst staat. Laat ons in de reacties hieronder weten welke game jou aan je mobiel gekluisterd heeft gehouden?