1. Assassin (Assassin's Creed franchise)

De Assassin's Creed games hebben ons al jarenlang het gevoel gegeven dat wij een stoere, sluwe sluipmoordenaar konden zijn. Deze skin staat op nummer 1 van de beste Minecraft skins die aan games gerelateerd zijn en kan dit gevoel voor ons recreëren. Het schaduwachtige gezicht van deze skin geeft een mysterieuze toevoeging.

Als een echte huurmoordenaar kun jij nu de reden zijn dat villagers naar binnen rennen, vrezend dat zij dit keer het doelwit kunnen zijn. Aan jou uiteraard de keuze of je deze uitvoert of dat je het een keer overslaat. Alles is mogelijk in deze hoekige wereld vol verrassingen.

Deze sluiperige Minecraft skin is te vinden in The Skindex onder het zoekwoord "Assassin's Creed".

Assassin's Creed Minecraft skin

Beste Minecraft skins gebaseerd op games

Het is bijna onmogelijk om ergens geen Minecraft skin meer van te vinden. Er zal altijd wel iemand zijn die ergens fan van is of zichzelf gewoon ronduit verveelt en besluit om een Minecraft skin te maken. Onlangs is bekendgemaakt dat Minecraft geen updates meer zal krijgen voor de eerdere generatie consoles, maar de nieuwere generatie consoles zal deze wel blijven ontvangen.

Wat is de beste game voor jou en waar zou jij Minecraft skins van willen zien? Als je op zoek bent naar nog meer creativiteit in deze sandbox-game kun je ook ons artikel lezen over de beste creative mods die je geprobeerd moet hebben.