Nu Spider-Man op PlayStation 4 uit is zijn er al veel toffe easter eggs ontdekt. De ene hebben een erg positief verhaal en een uitzondering zorgt voor een traantje. Voordat we naar de echt leuke easter eggs gaan leggen we eerst deze verdrietige easter egg uit.

Wil je met me trouwen?

Een man heeft geprobeerd om zijn vrouw via Marvel's Spider-Man ten huwelijk te vragen. Hiervoor nam hij contact op met de makers of er niet een kleine easter egg in het spel kon worden opgenomen waarin hij zijn vriendin vroeg of zij met hem wilde trouwen. Insomniac Games vond dit een tof idee en regelde dan ook samen met de man dat in de game op een bioscoopbord de tekst 'Maddie, wil je met mij trouwen' in het Engels werd weergeven.

Een prachtige boodschap, tot bleek dat deze easter egg rondom een aanzoek compleet uit de hand is gelopen. Nu biedt Insomniac Games zelfs aan om de easter egg uit het spel te halen, omdat de easter egg heel confronterend kan zijn voor de man die hem ooit aanvroeg. Die vriendin die hij namelijk ten huwelijk vroeg heeft hem enkele weken voor release van Spider-Man verlaten voor zijn broer. De pijnlijkste van de beste Marvels Spider-Man easter eggs, dus.