Het heeft even geduurd maar de Marvel Inhumans serie zal dit jaar op televisie verschijnen en het filmen is al begonnen. Oorspronkelijk was het gepland dat de Inhumans een eigen film zouden krijgen, maar die heeft Marvel geschrapt om de aliens naar tv te brengen. In de serie Agents of SHIELD zijn ook al Inhumans te zien geweest, maar nu is het tijd voor een eigen show op de Amerikaanse zender ABC.

De Inhumans zijn supermensen die niet van aarde komen en wel eens omschreven worden als alien X-Men. Aan het hoofd van de Inhumans staat een koninklijke familie en daar draait de opkomende show ook om. Je hoeft de Inhumans uit Agents of SHIELD niet te verwachten in deze serie, het is een losstaande serie.

Marvel werkt samen met IMAX om de Inhumans serie in de best mogelijke kwaliteit op te nemen. De eerste twee afleveringen zullen 25 september getoond worden in IMAX bioscopen. Pas een paar weken later zal de serie verder gaan op televisie. Om jullie vast voor te bereiden op de show hebben we de vijf beste Marvel Inhumans karakters op een gezet.

Top 5 beste Marvel Inhumans karakters

5. Karnak

Karnak is een neef van koning Black Bolt en weet zichzelf goed nuttig te maken voor de koninklijke familie. Hij is een strateeg en filosoof die de familie bijstaat bij alle plannen. Met zijn krachten kan Karnak precies zien wat het zwaktepunt is alle plannen, objecten, ideeën en personen. Door die met zijn martial arts technieken te misbruiken is hij bijna niet te stoppen.

Speciaal aan Karnak is dat hij geen superkrachten heeft gekregen door Terrigen Mist, zoals alle andere in deze lijst. Hij heeft jaren lang getraind en gemediteerd om op zo'n hoog niveau te komen dat hij zonder te veel problemen het kan opnemen tegen supermenselijke personages.

Ken Leung zal Karnak tot leven brengen in de Marvel Inhumans televisieserie. Leung is onder andere bekend van Lost waar hij Miles Straume speelde en van zijn rol als Admiral Statura in Star Wars The Force Awakens.