De beste kinderfilms van 2019 om in de gaten te houden
Foto: Disney Enterprises, Inc

1. Frozen 2

Het eerste deel van Frozen is voor de jongere generatie een van de grootste Disney films van de afgelopen jaren. Ondanks dat de film uitkwam in 2013, is de film nog steeds onwijs populair en zijn er nog genoeg jonge meiden te zien die verkleed zijn als Elsa of Anna. Als je een speelgoed of kledingwinkel voor kinderen betreedt, is het dan ook bijna onmogelijk om Frozen spullen te vermijden.

Ondertussen zijn we zes jaar verder en zal Disney opnieuw je hart proberen te ontdooien met Frozen 2. De winterse film zal aan het einde van het jaar uitkomen en zal waarschijnlijk al onze hoofden opnieuw vullen met liedjes die eeuwig in je hoofd blijven hangen. Voor jou misschien niet ideaal, maar het is een film die je kind niet mag missen. Daarom is het een van de beste kinderfilms die je in 2019 met je kind in de bioscoop moet kijken.

Frozen 2 draait vanaf 22 november 2019 in de bioscopen.

Verwachtingen beste kinderfilms 2019

Dit zijn onze verwachtingen voor de beste kinderfilms in 2019. Mocht je tot die tijd niet weten waar je je kind mee kunt vermaken hebben wij ook een lijst met de beste kinderfilms van 2018. Welke kinderfilms wil jij graag zien dit jaar?