Dit vinden jullie de beste Javelin in Anthem

1. Colossus

Op nummer één hebben jullie de Colossus gezet. Deze Javelin is het grootst, zwaarst en meest langzaam van alle Javelin. Het verbaasde ons daarom ook dat jullie deze op nummer één hebben gezet. Juist omdat de Colossus het meest langzaam is van alle Javelin. Anthem gaat vooral om het vrij kunnen vliegen en bewegen over de map en met de Colossus is dit het minst aangenaam.

Niet dat de Colossus de minst goede Javelin is, integendeel. De Colossus is de Javelin met de meeste gezondheid en is een ware tank. De Colossus is vooral van dichtbij goed te gebruiken om schade als de beste op te vangen. Ook zijn de skills van de Colossus geweldig sterk en is de Ultimate van deze Javelin een kracht waar je U tegen zegt. Afgezien dat de Colossus de meest langzame Javelin is, verdient deze klasse het zeker om op nummer één te staan.

Beste Javelin in Anthem

Als deze Javelin gaan jullie dus als eerste spelen. De Colossus is het meest populair, waarna de Ranger op de laatste plek staat. Verbaasd deze uitkomst jullie of hadden jullie dit al verwacht? Laat het ons weten in de comments.