Top 10 beste iPhone apps aller tijden - Upgrade je iPhone

1. WhatsApp

Natuurlijk kan maar één app het goud pakken in de 100 meter sprint voor beste iPhone apps aller tijden en dat is natuurlijk Whatsapp. Tegenwoordig zijn er maar weinig mobiele apparaten te vinden die Whatsapp niet geïnstalleerd hebben. De gratis SMS-app is de standaard geworden voor gesprekken doordat je gratis kunt “appen” met alle mobiele gebruikers in zowel privégesprekken als groepsgesprekken.

Daar houdt de functionaliteit van Whatsapp alleen niet op, want de app geeft je ook de mogelijkheid om gratis te (video-)bellen, waardoor een app als Skype niet meer nodig is. Bellen kun je namelijk ook gewoon in groepen doen en vereist net zoals Skype alleen een stabiele internetverbinding. Dit geldt ook voor het voeren van een gesprek door middel van berichtjes, maar dat kost je databundel vrijwel niets. Whatsapp is dan ook de terechte winnaar in deze lijst met beste iPhone apps aller tijden!

Dit zijn de beste iPhone apps ooit

Met de beste iPhone apps ooit ga je voorbereid de deur uit. Je hebt overal vermaak, bent altijd bereikbaar en hoeft niet meer bang te zijn voor je slechte richtingsgevoel. Laat ons in de reacties weten wat jouw favoriete iPhone apps zijn en vergeet ook vooral niet te lezen over de beste gratis iPhone apps.