Onder de beste iPhone apps aller tijden verstaan we elke app die je in de App Store van Apple kunt downloaden. Apps die standaard op je iPhone zitten tellen we niet mee. Voor deze apps moet je dus specifiek de App Store openen om ze te downloaden. Laten we zonder enig oponthoud beginnen met de beste iPhone apps aller tijden.

10. Buienalarm

Als we het over de beste iPhone apps aller tijden hebben, kan een app die je droog houdt zeker niet ontbreken en laat dat nou precies zijn waarvoor Buienalarm bedoeld is. De handige app geeft je een actueel overzicht van de donderwolken die boven de lage landen hangen en laat je precies zien wanneer het noodweer los gaat barsten. Extreem handig voor het natte Nederland dus!

Wat de app beter maakt dan het bezoeken van een website als buienradar is het feit dat de app je waarschuwt voor de regen. Hierdoor voorkom je dus natte kleren in plaats van dat je zit te kijken hoe lang het nog gaat duren voordat je bijvoorbeeld op pad gaat. Je hoeft alleen maar je locatie in te stellen en je bent helemaal klaar om voorbereid op de regen op pad te gaan!