Ook deze maand zijn ons weer een heleboel toffe indie games opgevallen. Om ook deze kleinere games wat in het zonnetje te zetten maken we hier een overzicht van de opvallendste titels. Daarnaast is er variatie in de soorten games.

Tricky Towers (Switch)

Wat krijg je als je Tetris en het bouwen van torens met elkaar mengt? Dan krijg je een hele scheve toren die elk moment uit elkaar kan vallen. In Tricky Towers is het, in tegenstelling het tot klassiek Tetris, juist wel de bedoeling om zo hoog mogelijk te bouwen. Daarentegen zit er een interessante tactische link aan verbonden, aangezien de blokjes nog steeds altijd even lomp zijn en het lastig is om met willekeurige vormen toch een stevige toren te bouwen.

Eerder verscheen Tricky Towers al op een heleboel andere consoles. Eerder schreven wij al een Tricky Towers review toen het spel voor het eerst op de PlayStation 4 uitkwam. Deze maand is het spel ook naar de Nintendo Switch gekomen, waardoor het makkelijk is om dit draagbare spelletje overal met je naartoe te nemen. 11 oktober begon het bouwplezier.