Resident Evil 7 Biohazard

Tijdens Halloween is het altijd een goed plan om Resident Evil te spelen. Het laatste deel van Resident Evil is het zevende deel uit de reeks en aangezien er nog niks bekend is over een volgende game, zullen we het nog even moeten doen met Resident Evil 7 Biohazard. Wij hebben een Resident Evil 7 Biohazard review geschreven nadat de game uitkwam en wij zijn fan van deze game.

In deze game kruip je in de huid van Ethan, een man die een doodnormaal leven leidt, afgezien van zijn vrouw die al drie jaar vermist is. Zijn normale leven draait 90 graden om wanneer hij een bericht ontvangt van zijn vermiste vrouw, Mia. Na dit teken van leven reist Ethan naar een oud landgoed in het fictieve plaatsje Dulvey in Louisiana, Amerika.

Hier gaan we gezellig bij de familie Baker op de koffie. Grapje, in dit krot wil je er niet achterkomen of er überhaupt wel koffie of iets anders in dat kopje zit. Het oude landhuis is flink vervallen en je komt er al gauw achter dat je daar zo snel mogelijk weg moet, anders krijg je te maken met een permanente verblijfplaats in dit gekkenhuis en dat is niet helemaal de bedoeling.

Resident Evil 7 kwam uit op 24 januari 2017 en is sinds die tijd speelbaar voor de pc, de Xbox One en de PlayStation 4. Sinds 24 mei 2018 is de game ook uitgekomen voor de Nintendo Switch. Resident Evil 7 Biohazard is perfect als je de beste horror games wil spelen tijdens Halloween!

Recente beste horror games tijdens Halloween

Wij hebben voornamelijk redelijk recente horror games gebruikt om deze lijst van de beste horror games te maken, het is leuk om tijdens Halloween games uit te proberen die je misschien nog niet geprobeerd hebt. Mocht je een laag budget hebben, hebben wij ook een lijst gemaakt met de beste 2D RPG horrorgames. Hier staan ook een aantal gratis games tussen.

Mocht je op zoek zijn naar wat minder recente games is er in 2014 een lijst gemaakt met de 10 engste horror games ooit. Op deze wat oudere lijst zul je geen games van deze lijst tegenkomen.