The Evil Within 2

Deze open-wereld survival horror zal de nerveuze prikkels in je hersenen goed laten tintelen. In onze preview van The Evil Within 2 voorspelde wij eerst dat deze game de engste horrorfilm van het jaar zou worden. De game kwam daarvan in de buurt, met de zenuwslopende gedeelten en de psychologische horror die zich in de game bevindt. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen zult schrikken, maar ook daadwerkelijk bang zult worden. Dat moet zorgen voor een fantastische Halloween, toch?

The Evil Within 2 is de eerste open-wereld survival horror game, iets wat heel vreemd was in de wereld van horror games. Er bevinden zich veel elementen van andere games in The Evil Within 2, zoals een mengsel van Silent Hill en Resident Evil met de beeldspraak van Lynch, Clive Barker en Cronenberg. Deze ingrediënten moeten voldoende zijn voor een geweldige horrorgame die je de stuipen op het lijf jaagt.

The Evil Within 2 is een sequel op zijn voorganger, The Evil Within. De game speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen in het psychiatrisch ziekenhuis af. Sebastian krijgt van zijn voormalig partner Juli Kidman te horen dat zijn dochter Lily nog leeft. Echter leeft Lily nu in een andere dimensie, de STEM-dimensie. Ondanks dat Sebastian de gruwelen van deze dimensie al heeft gezien, besluit hij terug te gaan voor zijn dochter.

The Evil Within 2 kwam uit op 13 november 2017 en is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Wij hebben nadat de game uitkwam ook een The Evil Within 2 review geschreven, wij waren in ieder geval enthousiast. Daarom staat The Evil Within 2 tussen de beste horror games die je tijdens Halloween moet spelen.