The Persistence

The Persistence is de naam van de game en de naam van het ruimteschip waar jij op bent beland. Deze PSVR horror game is uitgekomen op 24 juli 2018. The Persistence is volgens vele recensies een succesvolle VR game, ook wij hebben een review over The Persistence geschreven. Een must have voor VR bezitters en dus ook een must play van de beste horror games om tijdens Halloween te spelen!

In deze VR game ben je de enige overlevende van een mislukte verkenningsmissie in de ruimte. Dit komt omdat het schip na een ongeluk met donkere materie aan de rand van een zwart gat belandt, waarna de gehele bemanning verandert in moordzuchtige gedrochten. In een poging tot het repareren van het gecrashte schip sluip en vecht je een baan door de vijanden die ooit vrienden waren.

In The Persistence valt er genoeg te verkennen, doodgaan hoort daarbij. Elke keer dat je doodgaat worden de zes verdiepingen van het schip opnieuw ingedeeld. Hierdoor zijn de vijanden, wapens en missies op andere plekken te vinden en zul je niet in een sleur komen met deze game. Uiteindelijk is het natuurlijk wel de bedoeling dat je overleeft en het schip naar de aarde brengt.