Call of Cthulhu

Call of Cthulhu is een survival horror RPG. De game komt op 30 oktober 2018 uit en dat is dus net op tijd om helemaal los te gaan tijdens Halloween. Waar de vorige game zich in de hel afspeelt, speelt deze game zich af in Boston in 1924. De game is gebaseerd op de gelijknamige short story van H.P. Lovecraft.

In Call of Cthulhu speel je als Edward Pierce, een privé detective die geen enkele zaak heeft. Hierdoor gaat hij veel alcohol drinken en drugs gebruiken, maar dan krijgt hij een zaak die zijn leven verandert. Hij moet uitzoeken hoe de Hawkins familie is omgekomen tijdens een brand. De enige aanwijzing die hij heeft is een tekening van de moeder van het gezin, die ze maakte vlak voordat ze stierf.

Call of Cthulhu: The Official Video Game komt op 30 oktober 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game komt, wanneer alles goed gaat, aan het begin van 2019 uit voor de Nintendo Switch. Hoewel de game nog niet uit is, kun je al wel ons artikel over de Call of Cthulhu preview bekijken. Daarin kun je bekijken of Call of Cthulhu een van de beste horror games is die je tijdens Halloween wil spelen.