Little Nightmares

In deze survival horror vind je geen bloed en ingewanden, dat heeft Little Nightmares namelijk helemaal niet nodig om je nachtmerries te geven. De horror die je in deze game tegenkomt is gebaseerd op achtervolgingen, spanning en onzekerheid. Het is een soort van platform- en puzzelgame met veel horrorelementen. Dat heeft bij Little Nightmares goed uitgepakt.

In Little Nightmares speel je als Six, een klein meisje met een grote gele jas. Dit maakt haar een opvallende verschijning om te zien, ondanks dat je haar gezicht niet ziet vanwege haar capuchon. Praten doet zij niet, ze heeft al haar energie nodig om deze helse tocht van vijf afleveringen te overleven. Deze game vol met gevaren is perfect om tijdens Halloween mee te gruwelen.

Little Nightmares kwam uit op 28 april 2017 en is beschikbaar voor de PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc. Wij hebben toen de game uitkwam een review van Little Nightmares geschreven, wij vonden de game top! Vandaar dat deze game thuishoort tussen de beste horror games die je tijdens Halloween moet spelen.