Foto: BaGoGames

6. Corpse Party: Tortured Souls

Deze anime is gek op gore. Het is een korte horror anime, namelijk maar 4 afleveringen. Op een avond is een aantal studenten nog aanwezig op hun school na schooltijd. Ze zijn nog spullen aan het opruimen van het evenement dat eerder die dag plaatsvond. Ze vertellen spookverhalen aan elkaar en als afsluiter doen ze een ritueel zodat ze altijd samen zullen zijn als vrienden, omdat een van de studenten gaat verhuizen. Dit ritueel gaat niet zoals verwacht.

Er volgt een soort van aardbeving die de studenten en de docent in een andere dimensie sleurt. Nu zitten zij vast op de Heavenly Host basisschool, een school die allang niet meer bestaat. Deze school is toen gesloten vanwege moorden die zich op het terrein plaats afspeelden.

Ze proberen de vloek op te lossen en zo weer terug te komen naar hun eigen dimensie, maar dit gaat niet zonder kleerscheuren. Of beter gezegd, lichaams-scheuren want er komt een hoop bloed en organen voor in deze anime. Verder komen er ook geesten in voor. Voor happy endings ben je hier niet aan het juiste adres, maar als horror je ding is zou ik bij deze anime aankloppen. Maar deze hoort zeker thuis bij de lijst van de beste horror animes.