Foto: Hulu

1. The Handmaid’s Tale

Deze serie geeft een harde kijk op de wereld en hoe deze er nu uit zou kunnen zien als mensen niet voor gelijke rechten waren opgekomen. The Handmaid’s Tale speelt zich af in een wereld waarin vruchtbare vrouwen alleen maar leven om kinderen te baren voor rijke mannen. Verkrachting is voor deze vrouwen geen bijzonderheid meer, hoe gruwelijk het ook is.

Onvruchtbaarheid speelt een grote rol in het verhaal van de serie. Het is als een epidemie, waardoor vruchtbare vrouwen cruciaal zijn. Dat is ook de reden dat deze vrouwen worden verkocht aan rijke families en op deze walgelijke manier worden behandeld. The Handmaid’s Tale zit vol met bizarre momenten en is een van de beste heftige series die je gezien moet hebben.

De beste heftige series van nu

Tegenwoordig gaan we steeds een stap verder in wat we op televisie laten zien en wat niet. Welke serie vond jij het meest shockerend? Mocht je even niet meer weten wat je in 2019 allemaal te wachten staat aan series, hebben wij een lijst voor je geschreven met de beste Netflix series waar je nog naar uit kunt kijken in 2019.