Laptops zijn er in alle soorten en maten, maar er is een speciaal type laptop nodig om de beste games te kunnen draaien. Daarom vroegen we jullie naar de beste gaming laptop merken. Jullie lieten je stem horen en dit zijn de resultaten.

5. Asus ROG

Het Asus ROG (Republic of Gamers) merk bestaat inmiddels alweer twaalf jaar en is een geliefd merk onder gamers. Dat komt voornamelijk door de krachtige hardware van de laptops, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je games goed werken. Zo heb je met de Asus ROG Strix GL703GM-E5091T een flinke videokaart. Je hebt dan namelijk de NVIDIA GeForce GTX 1060 in handen waardoor je al snel op ultra-settings kan spelen.

Daarnaast is het 16GB RAM geheugen en de Intel Core i7 processor ook niet mis. Dit specifieke type laptop is zelfs goed voor VR-gaming, maar er is wel één minpuntje. Deze laptop kost je 1499 euro en dat hoge prijskaartje zie je bij Asus ROG wel vaker. Kijk niet verder dan de Asus ROG Zephyrus GM501 die we daarop afrekende in de Asus ROG Zephyrus GM501 review.