De lijst die we hebben samengesteld voor de beste games van 2019 tot nu toe zal je misschien verrassen. Niet alleen kijken we naar onze eigen reviews, maar ook naar hoe de game in bredere zin is ontvangen. Reviews worden immers door iedereen verschillend beoordeeld, dus het is niet meer dan logisch om het breder te trekken om de absolute toppers van dit jaar te vinden!

10. Mortal Kombat 11

We trappen deze lijst met beste games van 2019 tot nu toe af met een titel waarvan je bijna zou vergeten dat de release dit jaar was. We hebben het natuurlijk over Mortal Kombat 11, de nieuwste game in de bekende vechtreeks. De game werd ontzettend goed ontvangen door het publiek vanwege het verbeterde vechtsysteem en sterke verhaal.

Toch kreeg de game wel wat kritiek, want niet iedereen was te spreken over de langzame progressie. Deze werd namelijk erg opgerekt waardoor spelers meer tijd in de game moesten steken om leuke customization features vrij te spelen. Die tactiek mag van ons een flinke fatality krijgen en gelukkig zien die er beter uit dan ooit in Mortal Kombat 11!

Meer lezen over Mortal Kombat 11? Check dan onze review van de game! Mortal Kombat 11 is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.