Beste gamelevels ooit gemaakt - Three Leaf Clover uit GTA IV

Beste gamelevels ooit gemaakt – Waarom is het zo goed?

Zoals eerder gemeld is Three Leaf Clover dé heist missie van GTA IV en Rockstar Games stelt niet teleur met haar huzarenstukje. Three Leaf Clover is namelijk een intense missie die bolstaat van de actie en constant voor adrenalinestoot zorgt tijdens de spannende achtervolgingsscènes en de shoot-outs met de politie en speciale agenten.

De gehele bankoverval wordt dan ook vaak vergeleken met de film Heat uit 1995. In die film lopen ook drie heren rustig de bank in om die vervolgens te beroven en begint buiten pas de ellende en de achtervolgingsscène. De gehele straat rondom de bank verandert in een compleet oorlogsgebied waar er lustig op lost wordt geschoten en dat is ook hetzelfde bij GTA IV en Three Leaf Clover.

Burgers vluchten voor hun leven, terwijl er honderden kogels om hun heen rondvliegen; radiostations praten non-stop over de bankoverval en de kranten staan er vol van. Samen met de McReary’s heb jij een bank beroofd en ben je één van de meest gewilde mensen in Liberty City zonder dat je gezicht herkenbaar is geworden.

Three Leaf Clover zorgt dan ook voor veel versnelde hartslagen en de intensieve actiescènes, in combinatie met jouw gedurfde en gewaagde ontsnapping, is dan ook één van de hoogtepunten van de GTA reeks qua missies. Mede daardoor mag Three Leaf Clover één van de beste gamelevels ooit worden genoemd.

De laatste GTA, GTA V, is alweer een tijdje uit en verscheen in 2014 voor de Xbox One en PlayStation 4. Die game kreeg van ons een 9.5 in de review!