De prijs voor de beste game van het jaar ging naar God of War, waar sommige mensen misschien wel Red Dead Redemption 2 hadden verwacht. Maar er was niet alleen goed nieuws voor de bestaande games. Er werden namelijk veel trailers uitgebracht, waarvan dit de beste Game Awards trailers zijn. Van al die aankondigingen hebben we hieronder een top vijf met de beste Game Awards aankondigingen.

5. Mortal Kombat 11

Er werden behoorlijk wat aankondigingen verwacht tijdens de Game Awards 2018. Daarom hebben wij een artikel over de top 10 beste Game Awards 2018 geruchten geschreven. Maar de aankondiging van Mortal Kombat 11 werd totaal niet verwacht. Het was al wel bekend dat NetherRealm Studios bezig was met een nieuw project, maar het was nog niet duidelijk voor welke franchise. Tijdens de Game Awards 2018 werd bekend dat het gaat om Mortal Kombat 11.

De release van Mortal Kombat 11 is ook al dichterbij dan je zou denken. We hoorden voor het eerst iets over deze game tijdens de Game Awards 2018, maar toch zal de game al op 23 april 2019 uitkomen. Veel details zijn er, naast de trailer, nog niet bekendgemaakt. Maar daar zal op 17 januari 2019 verandering in gaan komen. Dan vindt er namelijk een community reveal evenement plaats, waarbij we ongetwijfeld nieuwe informatie zullen krijgen van de nieuwste Mortal Kombat game.