10. Bose QuietComfort 20

Muziek luisteren is voor veel mensen van groot belang. Je kunt los gaan op de nieuwste hits van Lil Kleine of op de klassiekers van Queen, maar daarvoor heb je wel een goed paar oordoppen nodig. Op de tiende plaats in deze lijst met de beste gadgets van 2018 staat dan ook de Bose QuietComfort 20.

Deze earbuds, speciaal gemaakt voor Android apparaten, zorgen ervoor dat je ongestoord kunt genieten van jouw favoriete muziek. Er zit namelijk noise cancelling in deze oordoppen, waardoor het geluid van de omgeving voor een groot deel wordt geblokkeerd. Tijdens het fietsen is dit niet altijd veilig, maar met één druk op de knop stel je de Aware modus in. Hierdoor krijg je wel de nodige geluiden uit je omgeving mee. Het geluid van deze oordoppen is subliem dankzij de TriPort technologie.

De oordoppen van Bose zijn te bedienen door middel van de ‘afstandsbediening’ in de kabel. Hiermee schakel je moeiteloos naar het volgende nummer, stel je het volume in of neem je een telefoongesprek op. De Bose QuietComfort 20 oordoppen kosten normaal gesproken 249,95 euro.