Het zevende seizoen in Fortnite Battle Royale brengt een winters thema met zich mee. De map is veranderd in een winterwonderland waar Olaf uit Frozen jaloers op zou zijn. Het gebied in het zuidwesten van de map is veranderd in een sneeuwparadijs met daarin onder andere een aantal nieuwe locaties.

5. Polar Peak, Frosty Flights en Happy Hamlet

In het zuidwesten van de Fortnite Battle Royale map ligt een dik pak sneeuw. De winter is begonnen en dat betekent dat er twee locaties zijn verdwenen. Greasy Grove en Flush Factory zijn er niet meer en hiervoor zijn drie nieuwe locaties in de plaats gekomen. Greasy Grove is een van de locaties die vanaf de launch van de Fortnite Battle Royale beschikbaar was. Flush Factory werd later pas toegevoegd, maar verdwijnt nu dus weer van de map.

De map heeft een winters tintje gekregen en is ook nog eens een stuk groter geworden. Waar de Fortnite Battle Royale map eerst stopte na Flush Factory loopt de map nu een stuk verder door. De nieuwe locaties in het besneeuwde gebied heten Polar Peak, Frosty Flights en Happy Hamlet. Het zuidwestelijke gebied werd niet veel bezocht, maar door de nieuwe aanpassingen en het besneeuwde gebied is het er nu - in een gemiddelde match - al een stuk drukker. Naast de nieuwe locaties met naam zijn er nog veel nieuwe gebieden om te bezoeken in het zuidwesten van de Fortnite map.