Wil jij zelf even bouwen? De Fortnite Playground modus gaat offline op 12 juli. Tot en met die tijd kun jij nog even genieten van alle opties die deze nieuwe Playground modus te bieden heeft. Nog niet op de hoogte: eerder maakten wij een duidelijk overzicht met daarin alles wat je moet weten over Fortnite Playground.

5. Mario Kart in Fortnite

We scheuren deze special binnen met wat boodschappenkarretjes en een parcours. Karten in Fortnite mag dan wel wat anders aanvoelen zonder bekende figuren zoals Mario en zijn vrienden, maar het is en blijft leuk. Spelers hebben eigen racebanen gebouwd en maakten met een lege boodschappenkar de gekste sprongen over ramps. Terwijl ze met hun karrretje door de lucht vlogen, probeerden ze eerder te finishen dan hun tegenstanders.

Hierboven vind je een filmpje van deze creatieve race minigame. En mocht je uiteindelijk helemaal verzot erop zijn geraakt, maar toch al dat itemgeweld van Mario Kart een beetje missen, dan kun je nog altijd Mario Kart 8 Deluxe spelen. Gezien Fortnite ook speelbaar is op de Switch is dit een snelle wissel voor mensen die beide spellen spelen.