Foto: 20th Century Fox

10. The New Mutants (2 augustus)

We starten onze top 10 beste films die je in 2019 in de gaten moet houden met The New Mutants. Dit is een Amerikaanse horror film in het superhelden genre. Vijf jonge mutanten komen er namelijk achter dat een organisatie hun krachten bestudeert. Dit gebeurt tegen hun wil in. Nu hebben de vijf mutanten besloten om er een einde aan te maken. Ze proberen te ontsnappen aan hun verleden, terwijl ze zichzelf proberen te redden.

Enkele bekende gezichten uit andere populaire series zijn te zien in The New Mutants. Nu zou je bijvoorbeeld niet denken dat Game of Thrones en The New Mutants op elkaar lijken, maar Maisie Williams heeft de rol van Rahne Sinclair, aka Wolfsbane. Ook Charlie Heaton (Jonathan Byers in Stranger Things) heeft een rol in de film. Hij speelt mutant Sam Guthrie/Cannonball.

De rest van de cast bestaat uit Anya Taylor-Joy, zij speelt Illyana Rasputin/Magik. Henry Zaga zal te zien zijn als Roberto da Costa/Sunspot, Blu Hunt als Danielle Moonstar/Mirage en Alica Braga als de mentor van de groep genaamd Cecilia Reyes.

De film zal vanaf 2 augustus 2019 in de bioscoop draaien. The New Mutants is de eerste superheldenfilm die op dit lijstje staat, maar lang niet de enige.